Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Cékla- Mire jó a cékla?

Cékla- Mire jó a cékla?

MIRE JÓ A CÉKLA?

cékla egy jellegzetes illatú mélyvörös színű növény, mely több fajta vitamint, és ásványi anyagot is tartalmaz. Megtalálható benne az A-vitamin, B-vitamin, és a C-vitamin is, de ezek mellett jelentős mennyiségű vas, kalcium, magnézium, réz és folsav is lehet a céklában. A cékla fogyasztása hasznos segítséget nyújthat a vashiányos állapotban lévőknek, serkentheti a vörösvérsejtek képződését, és megújulását.


MILYEN HATÁSAI LEHETNEK A CÉKLÁNAK?

Mivel a cékla tartalmaz káliumot is, az izmokra is jótékony hatása lehet. Annak aki rendszeresen sportol, vagy hosszan tartó, nagy fizikai igénybevételnek van kitéve, különösen ajánlott lehet a fogyasztása, mivel a cékla kedvező hatással lehet a keringésre, vérnyomásra, az immunrendszerre, illetve segíthet a gyorsabb regenerálódásban is. Antioxidáns hatása is lehet a céklának, így pozitív hatással lehet arra, hogy a máj  jobban működhessen, és a vérkeringés javulhasson.  Serkentőleg hathat a cékla rendszeres fogyasztása az agyműködésre, segíthet megelőzni a gyulladások kialakulását is. A cékla fogyasztása javíthat a bőr állapotán, enyhíthet a pigmentációs problémák láthatóságán. 

Cékla- Mire jó a cékla?

TERMELŐI CÉKLA KAPSZULÁK

A termelők által előállított cékla kapszulák a lehető legjobb körülmények között termett céklából készülnek. A termelők minden esetben kiemelkedő figyelmet fordítanak arra, hogy az általuk megtermelt növények, minél jobb, tisztább, és a lehető leginkább a légköri szennyeződésektől mentes területekről kerüljenek ki. A termelők az érett céklát betakarítás után apróra vágva feldolgozzák, majd a napon szárítják ki. Ezt követően követően a már kiszárított céklát megőrlik, majd kapszulákba töltik, és csomagolják. A termelői  és az alapanyag minden esetben a lehető legjobb körülmények között van megtermelve. 


A fent leírtak nem minden személy tapasztalatát tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.