Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Miért lehetnek jobbak a személyre szabott étrend-kiegészítő készítmények?

MIÉRT LEHETNEK JOBBAK A KÜLÖN SZEMÉLYRESZABOTT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNYEK?

Valószínűleg láttad már az étrend-kiegészítős részlegeket a különböző drogériákban és gyógyszertárakban. Hatalmas a választék, nagyon sok a hasonló termék, sokszor erősen túlzóak az egészségmegőrzésre vonatkozó állítások. Ennek a zűrzavarnak nem az a célja, hogy egy korrekt tájékoztatás mentén tudjon a vásárló jól dönteni és hasznos, jó minőségű termékeket választani. A Calivita-val együtt meggyőződésünk, hogy kell egy ennél sokkal emberközelibb módszer, ami valóban segíthet mindenkinek. Kell egy jó módszer arra vonatkozóan, hogy az emberek egyszerűen, és lehetőleg minél könnyebben tudják meghatározni, hogy milyen fajta mikro-tápanyagok, milyen kombinációban lehetnek a legalkalmasabbak az egészségi állapotuk optimalizálásához. Ez a megközelítés volt a legfontosabb az ötlet felmerülésekor. A Calivita ezért fejlesztette ki a Calivita Unique-ot.

A Calivita Unique egy új típusú, igazán testreszabott megközelítés, mely megszüntetheti az étrend-kiegészítéssel kapcsolatos találgatásokat. Bárki beszerezhet egyéni vitamincsomagokat, melyek kifejezetten megfelelnek az egyedi táplálkozási igényeinek, mindezek mellett segítséget is nyújthatnak az aktuális panaszai kezelésében. Napi egy csomaggal, már igen sokat tehet mindenki önmagáért, az egészségéért!

HOGYAN LEHET EZT MEGTENNI?

Bárki vásárolhat a termékekből! Sőt, a vásárlással egy Calivita Partnerkártyát is kiválthat mindenki. 3 havi adag vásárlása esetén pedig ingyenes a kiszállítás is. A Calivita Partnerkártyával rendelkező ügyfeleink a Unique termékek kiskereskedelmi árából 10% kedvezményt kapnak.

HOGY MŰKÖDIK A FOLYAMAT?

Töltsd ki legelőször a Tesztet! Válaszolj a koroddal, nemeddel, életmódoddal, szokásaiddal, érzeteiddel és érzéseiddel kapcsolatos kérdéseinkre, majd mesélj az egészségmegőrzéssel kapcsolatos céljaidról. Lehet az például a fogyás, a több energia, a jobb alvás… Természetesen minden információt, amit megosztasz majd velünk szigorúan bizalmasan kezelünk!

Ezután ismerd meg a személyre szabott étrend-kiegészítő csomagod! Válaszaidat a rendszer kielemzi, hogy a megfelelő mikro-tápanyagok optimális összetételét állíthassa össze számodra.

Kezd el egy egészségesebb élet felé tartó utadat! Rendeld meg személyre szabott vitamincsomagod, ami 28 napra elegendő, előre kiadagolt, napi kiszerelést tartalmaz. Rendelj 2 vagy 3 havi adagot, és értékes ajándékot kapsz majd hozzá!

KÖSZÖNTÜNK A CALIVITA UNIQUE TESZT OLDALÁN IDE KATTINTVA

A CaliVita Unique tesztről még itt olvashatsz