Házhozszállítás

Házhozszállítás

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

CaliGreen Üveg- és ablaktisztító (500 ml)

CaliGreen Üveg- és ablaktisztító (500 ml)

CaliGreen Üveg- és ablaktisztító (500 ml)

2 490 Ft
Részletek

Kedvező ajánlat! Ha ebben a webáruházunkban vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz!

-Nyisd meg (vitalitasom.calivita.hu)
-Tedd a termékeket a kosárba. Ha 21.000 forint értékű terméket veszel, kb. 15.500 forintot fogsz fizetni, minden egyéb kötelezettség nélkül.
-Nézd meg a videot a példával.


A CaliGreen Natural Glass Cleaner ablak- és üvegtisztító: 

Rendkívül hosszan tartó, emellett antisztatikus hatást fejt ki mind az üvegfelületeken, mind műanyagból készült bútorokon. Így nagy segítség abban, hogy el lehessen kerülni az ujjlenyomatokat, a por és a különböző szennyeződések megtapadását. Alkoholos tartalmának köszönhetően, csíkok nélküli ragyogást hagy majd maga után.

A CaliGreen egy olyan öko-tisztítószercsalád, melynek tagjai igazán megnyugtató megoldást nyújtanak az egész családunk számára. Gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készült, melyek növényi és ásványi eredetűek, és persze ahol csak lehetséges volt biotermesztésből származnak. Természetes eredetű összetevőiknek köszönhetően teljesen biztonságos használatuk, bőrgyógyászati tesztek által igazoltan ezek a készítmények nem irritálják a bőrt.


A termékcsalád tagjai tartalmazzák még:

CaliGreen Natural Bathroom Cleaner fürdőszobai tisztító (500 ml)

CaliGreen Natural Household Cleaner általános háztartási tisztítószer-koncentrátum (500 ml)

CaliGreen WC gel aktív WC-tisztító gél (750 ml)


TUDTAD-E?

Tudtad azt, hogy a leggyakrabban használt tisztítószerek annyira káros anyagokat tartalmazhatnak, melyek kimondottan veszélyesek lehetnek az emberekre, illetve még a környezetünkre is? Az ezekben megtalálható vegyi anyagok gyakran sérüléseket, esetleg allergiát, vagy bőrkiütéseket, de még nyálkahártya-irritációt is okozhatnak. Némely esetben még asztma kialakulásához is vezethetnek használatuk. Hosszabb távon a vegyi anyagok súlyos, egészségkárosító hatást is okozhatnak.


Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)


Ha szeretnél többet tudni a termékről itt találod a cikkeket:

Adatok
Árukereső.hu Gyártó
CaliVita
Cikkszám
150
Hasonló termékek