Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

California Fitness Vitamin D 2000 IU (60 tabletta)

California Fitness Vitamin D 2000 IU (60 tabletta)
California Fitness Vitamin D 2000 IU (60 tabletta)

,,Az egészség a legjobb befektetés"

Hogyan, és miben segíthet Neked a D-vitamin? A D-vitamin segíthet abban, hogy a csontok ne legyenek gyengék, könnyebben megelőzhetőek lehessenek a gyakori csonttörések, illetve, hogy elejét vehesd a gyakori fertőzéseknek, a légúti fertőzéseknek, a szezonális levertségnek és az izomgyengeségnek. Ha nincs lehetőséged elég időt a szabadban tartózkodni, napozni, akkor is érdemes lehet a D-vitamint pótolni. Télen, ez különösen igaz lehet mindenki számára.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bátran a 06/30/568-8687-es telefonszámon!

Bővebben
3 790 Ft
Részletek

A kutatások szerint a D-vitamin hiánya – óvatos becslések szerint is – a tél végére már a lakosság körülbelül 70%-át érinti!

Pedig nem egy szimpla, és egyszerű vitaminhiánynak kezelhetjük a D-vitamin hiányát a szervezetünkben. Ez a vitamintípus mondhatjuk azt, hogy az egészség megőrzésének egyik legfontosabb kelléke lehet. Amennyiben már kialakult a D-vitamin hiánya a szervezetben, akkor az gyakran igen kellemetlen tüneteket is vonhat maga után. 


A legfontosabb D-vitamin forrás a napfény, melynek hatására jelentősebb mennyiségű D-vitamin képződhet a bőrünkben. A D-vitamin igen jelentős része, a bőrünk alatt lévő provitaminokból alakulhat át a napfény, vagy akár valamilyen mesterséges fény hatására. Szervezetünk jó esetben tartalmazhat, sőt állíthat is elő D-vitamint, de ha annak megfelelő szintje lecsökken, annak megfelelő pótlása rendkívül fontos lehet mindenki számára.


A D-vitamin egészségre gyakorolt hatásairól valamennyien hallhattunk már. Kutatások szerint a D-vitamin képes lehet pozitívabb irányba befolyásolni a sportban nyújtott teljesítményt is. Korábbi vizsgálatok szerint, a vizsgált sportolók akkor nyújtották önmagukhoz viszonyítva a lehető legjobb teljesítményt, amikor a D-vitamin szintjük a legmagasabb volt. Ennek lecsökkenésével, teljesítményük is leromlott. Tehát a megfelelő szintű D-vitamin ellátottság nagyon fontos lehet az aktív életformát előnyben részesítők számára, hiszen ennek egy igen erőteljes energiát növelő hatása lehet. 

A D-vitamin alacsonyabb szintje kisebb fizikai erővel, gyengébb fizikummal, a csontok gyengeségével is járhat.


A D-vitamint az évszázad nagy "újra felfedezettjének" is nevezik. A kutatások szerint, a D-vitamin jóval több lehet, mint "csupán" a csontok épségéért felelős vitamin. Szerepe igen sokrétű lehet a mindennapokban, hiszen a D-vitamin több betegségtől is megvédheti a szervezetünket. Például olyanok ellen is segítséget nyújthat, mint a depresszió, a megfázásos betegségek, vagy akár a cukorbetegség megelőzésében is segítségre lehet.


A D-vitaminnak az immunrendszerre gyakorolt hatása napjainkban már közismert. A D-vitamin nem csupán támogathatja, de akár úgymond "finomhangolhatja" is az immunrendszer működését, amely ennek köszönhetően sikerrel készítheti fel a szervezetet a kórokozók elleni védelemre, miközben szabályozhatja annak túlműködését is. A D-vitamin nagyon fontos vitamin az úgymond "velünk született immunitás" szempontjából is, mivel ez az első védelmi vonalunk a különböző kórokozókkal szemben.


A megfelelő D-vitamin szint sokat segíthet a fertőzések megelőzésében is. A súlyosabb D-vitamin hiányban szenvedőknél, a vitamin utánpótlását követően a felére csökkent a légzőszervi fertőzések kockázata. A túlságosan alacsony D-vitamin szint a fertőzések komolyabbra fordulásával járhat együtt.


Adagolás: 1 tabletta naponta

Szállítási idő: 2-3 munkanap (35.000 Ft felett ingyenes)


Kiknek ajánljuk?

- Azoknak, akik napjuk túlnyomó részét fedett, zárt helyen töltik.
- Túlsúllyal küzdőknek, mivel nekik jóval magasabb lehet a D-vitamin-szükségletük.
- Mindenkinek immunrendszere karbantartásához, hiszen a D-vitamin hozzájárulhat jelentősen az immunrendszer megfelelő működéséhez.
- Azoknak, akiknek fontos csontjaik, fogaik egészsége. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat fenntartásához.
- terhes anyáknak ajánlott fogyasztása a magzat csontozatának megfelelő fejlődése érdekében, valamint az anya csontjainak védelme érdekében is.
- Szoptatás alatt a megfelelő D-vitamin szintjének fenntartásáért.
- Vegetáriánusoknak.
- Napallergiával küzdőknek is nagyon fontos.


Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy a felmérések alapján, égövünkön még a napsütéses nyári hónapokban is elégtelen a népesség több mint 40%-ának D-vitamin ellátottsága?


Hatóanyagok: 50mcg D3-vitamin 

Inaktív összetevők: mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói, nátrium-karboxi-metil-cellulóz.


Figyelem!

Az ajánlott napi adagot ne lépd túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék gyermekek elől elzárva tárolandó! Száraz, hűvös helyen tartandó!


Ha szeretnél többet tudni a termékről itt találod a cikkeket:

Kedvező ajánlat! Ha ebben a webáruházunkban vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz!

-Nyisd meg (vitalitasom.calivita.hu)
-Tedd a termékeket a kosárba. Ha 29.000 forint értékű terméket veszel, kb. 22.000 forintot fogsz fizetni, minden egyéb kötelezettség nélkül.
-Nézd meg a videot a példával.

Adatok
Árukereső.hu Gyártó
CaliVita
Cikkszám
113
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek