Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

C-vitamin gyerekeknek

                      A C-vitamin pótlása mindenkinek, de különösen a gyermekek számára kiemelkedően fontos. Az immunrendszer erősítésének fontosságát nem kell külön hangsúlyozni, különösen a hideg időszakokban, de természetesen ez igaz az év bármely szakaszában. A gyermekek esetében ez rendkívül fontos a fejlődésük szempontjából is, hiszen az ő szervezetük egyfolytában, tulajdonképpen napról-napra változik, formálódik, alakul...

A C-VITAMIN SZEREPE AZ IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSÉBEN

Az immunrendszer erősítése, a C-vitamin vagy bármely más vitamin rendszeres pótlása elengedhetetlenül fontos részét képezheti a mindennapoknak. Ez különösen igaz lehet a téli hónapokra, mikor a C-vitamin, és más vitaminok rendszeres pótlása természetes úton már meglehetősen körülményessé válik, hiszen ilyenkor a természet már nem tud kiszolgálni bennünket friss zöldségekkel, gyümölcsökkel. Gyerekek esetében különösen veszélyes időszak lehet ez, hiszen érthető okokból ők még nem fognak kellőképpen odafigyelni arra, hogy például megfelelően felöltözzenek mikor az iskolában kirohannak az udvarra a rövid szünetben. E mellett az sem elhanyagolható szempont, hogy mivel folyamatosan közösségben vannak, nagy esélye van annak is, hogy egymástól kaphatják el a betegségeket, vírusokat, fertőzéseket.


HOGYAN PÓTOLHATÓ KÖNNYEDÉN GYEREKEKNÉL A C-VITAMIN?

Ez lehet az az időszak, mikor az immunrendszerük védelmének érdekében fokozottan érdemes lehet odafigyelnünk arra, hogy megfelelő mennyiségű, és minőségű C-vitaminhoz,  D-vitaminhoz, - ( speciálisan kialakított D-vitamin gyerekeknek ) -, és egyéb más vitaminokhoz juthassanak hozzá. Tény, hogy a gyerekek túlnyomó többsége nem igazán rajong bármilyen tabletta, vagy éppen kapszula mindennapos szedéséért. Őket még igen nehéz dolog lehet meggyőzni arról hogy milyen fontos az immunrendszer erősítése, a napi C-vitamin adag bevitele a szervezetükbe. Őket általában az érdekli hogy amit megesznek ne legyen rossz ízű, ne legyen kellemetlen lenyelni, és lehetőleg az sem nagy baj ha minden olyan mint az édesség. Ez persze a legtöbb esetben nem megvalósítható kívánság, de itt most egy kimondottan gyerekek számára kifejlesztett C-vitamin készítményről van szó, melynek fogyasztása inkább hasonlít a cukorra, mint a gyógyszerre. E mellett a tulajdonsága mellett, megfelelő védelmet biztosíthat a gyerekek immunrendszere számára hosszú távon is.


MIÉRT LEHET SZÜKSÉG A GYEREKEK IMMUNRENDSZERÉNEK ERŐSÍTÉSÉRE?

A gyerekek egészségének, immunrendszerének védelme több okból is nagyon fontos feladatunk. Ha egy gyerek beteg lesz, az minden felnőtt ember, szülő számára egy nagyon nehéz feladat, hiszen azt látni hogy egy gyerek magatehetetlen, már önmagában is nagy lelki terhet jelenthet. A gyerekek immunrendszere,  idegrendszere még jóval sérülékenyebb lehet mint egy egészséges, és erős felnőtté, ezért a betegségek is sokkal mélyebb nyomot hagyhatnak rajtuk, akár pár nap után is. Gyerekek esetében sokszor a gyógynövények -( például a csipkebogyó, vagy a homoktövis )- használata, alkalmazása sem valószínű hogy egyszerű feladat, hiszen azok íze nem minden esetben kellemes számukra. A megoldás az lehet, hogy kimondottan gyerekek számára szánt készítményeket használunk, hiszen azok ízük miatt is könnyedén, és kellemesen fogyaszthatóak lehetnek. Így sikerülhet elérni azt, hogy a gyerekek ne betegedjenek meg, vagy ha igen, akkor sokkal gyorsabban, és könnyebben vészelhessék át ezeket az időszakokat. Ez a felnőttek számára is egy megkönnyebbülés lehet, hiszen nem kell látnunk a gyerekek betegség alatti szenvedését, magatehetetlenségét, és mindezek mellett nem leszünk rákényszerülve arra, hogy akár hosszú időre kiessünk a munkából, és otthon kelljen maradni a gyereket ápolni.


Itt megtekintheti a Lion Kids+C vitamint!


A fent leírtak nem mindenki véleményét tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.