Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Aquarion víztisztító és vízionizáló


A tiszta víz elérhető lehet mindenki számára! Nem a soha el tűnő, a környezetet szennyező műanyag palackokból, hanem természetes úton, a csapvizet tökéletesen megtisztítva! Az Aquarion egy olyan befektetés lehet bárki számára (legyen az egy család, munkahely stb.), ami belátható időn belül megtérülhet. Onnantól kezdve már minden egyes nap ingyen fogyaszthatóvá válik a kristálytiszta, szennyeződésektől teljesen mentes VÍZ, ami az élet alapja...

Az Aquarion egy víztisztító, és vízionizáló készülék, melynek használatával elkerülhetjük hogy a sok esetben rossz ízű, és sokszor kellemetlenül rossz szagú csapvizet kelljen fogyasztanunk, használnunk. Vagy éppen az ebből fakadó, családokat és munkahelyeket is érintő, kisebb vagyonokat felemésztő ásványvíz vásárlást, ami persze soha nem fog nekünk megtérülni.


Még ha esetleg sikerül is jó minőségű ásványvizet találnunk, azért olyan összegeket kell havi, vagy főleg éves szinten kifizetni, hogy abba talán jobb nem is belegondolni. De ha mégis megtesszük, könnyű kiszámolni mi mennyibe is kerülhet...Ha egy átlagos négytagú családot veszünk, napi fejenként két liter víz elfogyasztásával, akkor az bizony már nyolc liter víz naponta. ( Azt pedig még az orvostudomány is ajánlani szokta általában, hogy ez a mennyiség legyen meg. ) Az egy hét alatt már közel hatvan liter ivóvíz! Innen már könnyű kiszámolnunk hogy ez mekkora összeget jelenthet havi, vagy főleg éves szinten! És akkor még a több főt foglalkoztató munkahelyekről nem is beszéltünk, ahol ez a fent említett mennyiség sokszorosa is lehet, ami egy soha meg nem térülő kiadásként jelentkezhet a munkáltatóknak! Hosszú távon gondolkodva, -mert másként nem is érdemes, hiszen vizet inni fogunk valamennyien míg világ a világ- az anyagi része a dolognak egy cseppet sem elhanyagolható!


Az Aquarion megvásárolható az itteni árhoz viszonyítva akár 15% kedvezménnyel ( részletekért hívj +36/30/568-8687-es számon ) 5 éves garanciával, tetszés szerint választható részletfizetéssel is, havi 20.000 Forint törlesztéssel! A részletfizetéssel kapcsolatban több féle variáció is elérhető, hét, illetve tizenhárom hónapos futamidőre, mely a kezdőrészlet befizetése után indulhat. 


Az hogy a víz az élet egyik alapvető feltétele, és hogy a nélkül nem tudna létezni tulajdonképpen semmilyen élőlény a földön, egyikünk számára sem lehet újdonság. A tiszta víz az, ami ugyanolyan fontos számunkra mint a levegő, amit belélegzünk. Ami egy jó kérdés napjainkban az az, hogy vajon mekkora a valós esélyünk arra, hogy igazán tiszta, és szennyeződésektől mentes vízhez tudjunk jutni, és persze milyen áron? Manapság mikor már a csapból folyó víz is jó eséllyel nagy mennyiségű fertőtlenítőt, vagy akár nehézfémeket tartalmazhat, akkor sokunk számára sajnos már az is ,,örömöt" kellene hogy jelentsen, ha a hálózatból kapott víznek nincs kellemetlen szaga, az ízéről már nem is beszélve... Ha tiszta vizet szeretnénk inni, választhatjuk az ásványvizet, melyekből rengeteg fajtát lehet kapni az üzletekben. De itt felvetődhet az újabb kérdés, hogy honnan tudjuk azt, hogy a műanyag palackokban lévő víz valóban annyira tiszta, mint lennie kellene...és persze az ásványvizek ára, főleg hosszabb távú kiadásként mekkora felesleges terhet jelenthet.


Az Aquarion víztisztító, és vízionizáló készülék által előállított víz rendkívül tiszta. A készülékben elhelyezett szűrőbetétek megtisztítják a vizet a benne található káros anyagoktól, fertőtlenítőktől, nehézfémektől. Ennek köszönhetően a megtisztult víz ízét, nehéz lehet összehasonlítani a tisztítási folyamat előtt érezhető ízvilággal. Mind e mellett ami ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb, végre olyan vizet ihatunk minden egyes nap, ami nem méreganyagokat tartalmazhat, hanem ,,csupán" tiszta vizet, és ezért immunrendszerünk is hálás lehet!

Az Aquarion víztisztító és vízionizáló készüléknek köszönhetően kapott lúgos víz alkalmas lehet az emésztési és refluxos problémák javítására, a fogíny gyulladásának, vagy szájfertőzéses problémák kiegészítő kezeléséhez. Hasznos lehet még azok számára is, akik hosszabb idejű diétát tartanak.

Az Aquarion víztisztító és vízionizáló készülék alkalmas lehet savas víz előállítására is. A savas, ionizált víz azonban emberi fogyasztásra alkalmatlan! Az ionizált savas víz felhasználható lehet arc és bőrápolásra, orrcseppként alkalmazva, vagy különböző felületek vegyszermentes fertőtlenítéséhez. További részletek a lenti linkre kattintva megtekinthetőek.


Ide kattintva megtekinthető, és még több infó található az Aquarion víztisztító és vízionizálóról!


A fent leírtak nem mindenki tapasztalatát tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.