Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Adományozás

A CaliVita Internacional több mint 60.000.000 Forint értékben adományozott vitaminokat és étrend-kiegészítőket a Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy azokat szétoszthassa az idősek és rászorulók között. Valamennyien akik kapcsolatban állunk a céggel, büszkék lehetünk erre a kezdeményezésre!


Calivita International által felajánlot több mint 60 milliós vitamin, és étrend-kiegészítős adomány az időseknek, rászorulóknak.

                                                                                                          


Számunkra akik a CaliVita Inernacional-lel kapcsolatban állunk, nagyon fontos a tudás, a tapasztalatok átadása mellett az is, hogy az emberek segítségben és támogatásban részesülhessenek. Ebben a nagyon nehéz járványügyi helyzetben fontosnak éreztük a megfelelő társadalmi szerepvállalást. Reméljük mindenkit jó érzéssel tölt el az, hogy segíthet másokon, hiszen az közös érdekünk hogy minél előbb túljuthassunk ezen krízisen. 


Büszkén és örömmel oszthatom meg veletek a hírt, hogy ebben a mostani járványügyi helyzetben a Calivita International 61 millió Forintos vitamin és étrend-kiegészítő adományt adott át a Magyar Máltai Szeretetszolgálat részére! Az Ő segítségükkel támogatásban részesülhetnek az idős, rászoruló emberek is!

Az adományok átadására 2020. április 16-án került sor nyilvános keretek között. Az M1 televíziós csatorna, a kereskedelmi televíziók híradói is beszámoltak az eseményről.

Hálásak vagyunk minden fogyasztónak amiatt, hogy egészségük megőrzéséhez a Calivita International termékeit fogyasztja! 

A Calivita International 36 országban van jelen a világon. Magyarországon 30 éve elérhetőek a termékek. Mi a családunkkal hosszú évek óta köszönhetjük az egészséget, anyagi biztonságot a Calivita International-nek!

Rengeteg jó dolgot köszönhetek a Calivitának, és most nagyon büszke is vagyok!

Ha több mindenre vagy kíváncsi a céggel kapcsolatban keress meg bátran!