Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Melatonin (180 db kapszula)

Melatonin (180 db kapszula)
Melatonin (180 db kapszula)
Melatonin (180 db kapszula)
Melatonin (180 db kapszula)
Melatonin (180 db kapszula)
Melatonin (180 db kapszula)
Melatonin (180 db kapszula)

,,Az egészség a legjobb befektetés"

Hogyan, és miben segíthet Neked a melatonin? Szervezetünk jó esetben termeli önállóan is a melatonint. De a felpörgetett életmód, esetleg a sok utazás, az emiatt előforduló időeltoldódással együttjáró kellemetlenségek, az éjszakai műszakban végzett munka vagy a kiszámíthatatlan munkaidő következtében, de akár a kor előrehaladtával, esetleg egyes betegségek következményeként, ez a természetes termelődése a melatoninnak, elégtelenné válhat. A melatonin segítséget nyújthat a pihentető alváshoz, és ahhoz, hogy biológiai ritmusunk újra megfelelő lehessen, visszaállhasson a normális kerékvágásba.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bátran a 06/30/568-8687-es telefonszámon!

Szállítási idő: maximum 2-3 munkanap (35.000 Ft felett ingyenes)

Ha több terméket is vásárolnál, akkor azt megteheted olcsóbban is, ha ennek az oldalnak a legaljára görgetsz. Ha 29.000 forintért vásárolsz termékeket a lent található kék színű linkre kattintva, akkor a végén a 22.000 forintot kell fizetned. A kedvezmény a fizetés előtt kerül levonásra, miután elfogadod a regisztráció lehetőségét. Ez a kedvezmény minden további esetleges vásárlás után járni fog. Részletek lent találhatóak...  

Bővebben
10 590 Ft
Részletek

Mindennapi felgyorsult életünk egyik velejáró problémája, hogy sokan egyre kevesebb időt tudnak megfelelő minőségű pihenésre, regenerálódásra fordítani. A felgyorsult életvitel akaratlanul is egy ördögi körbe sodorhat bennünket. Ezáltal pedig fokozódhat bennünk a stressz, ami az egyik fő oka lehet az alvászavaroknak. Pedig a pihentető alvás elengedhetetlenül szükséges az élethez.


Szervezetünk jó esetben termeli önállóan is a melatonint. De a felpörgetett életmód, esetleg a sok utazás, az emiatt előforduló időeltoldódással együttjáró kellemetlenségek, az éjszakai műszakban végzett munka vagy a kiszámíthatatlan munkaidő következtében, de a kor előrehaladtával, esetleg egyes betegségek következményeként, ez a természetes termelődése a melatoninnak, elégtelenné válhat. A melatonin segítséget nyújthat a pihentető alváshoz, és ahhoz, hogy biológiai ritmusunk újra megfelelő lehessen, visszaállhasson a normális kerékvágásba.


A melatonin ezeken kívül segítséget nyújthat a dohányzásról való könnyebb leszokásban*, növelheti egyes rák-kezelések hatékonyságát, lecsökkentheti azok mellékhatásait**, valamint a bőr öregedésének folyamatát is gátolhatja***.


Adagolás: 1db kapszula naponta 

Szállítási idő: 2-3 munkanap (35.000 Ft felett ingyenes)


Nehezen jön az álom a szemedre? Éjszakánként általában csak forgolódsz, majd fáradtan ébredsz? Napközben nem tudsz emiatt eléggé koncentrálni a fáradtságtól?

Nem vagy egyedül ezzel a problémával, hiszen átlagosan 3-ból 1 ember álmatlanságtól szenvedhet.


Azonban nem kell ennek feltétlenül így lennie! Hiszen a természet megoldást kínálhat a problémádra!

A szervezetünkben is természetes úton termelődő melatonin, nem csupán az elalvást könnyítheti meg újra, de akár hosszabb, és mélyebb alvást biztosíthat. Az emberi szervezetnek van egy önálló biológiai órája, amely elővételezi a sötétség, és a világosság váltakozását, és fel­készíti a szervezetet a változásra.

Szervezetünk a természetes fény csökkenésének hatására melatonint állít elő, melynek igen fontos szerepe van a megfelelő alvás-ébrenlét ciklusának fenntartásában. Ebben az egyensúlyban sajnos könnyedén zavar léphet fel olyan embereknél, akik például több műszakban dolgoznak, vagy esetleg több időzónát is érintő utazásra kényszerülnek.

Ezt leginkább a melatonin felszabadulás napszakos ritmusa mutathatja meg: éjszakánként van a nagy melatonin termelési csúcs.


A mesterséges fény gyakoribb elterjedése miatt, a biológiai, és a társadalmi idő ma már nincs teljesen szinkronban egymással. Hiszen nagyon gyakran még sötétedés után is egészen aktívak vagyunk, akár szórakozni, vagy sportolni is eljárunk. Sőt, az is könnyen előfordulhat, hogy a még a késő esti órákban is dolgozunk, esetleg tanulunk.


A természetes sötétség gyakori hiánya, és az erős mesterséges fények igen könnyen befolyásolhatják a melatonin termelődését a szervezetünkben. Így az elalvással, valamint az alvás hosszával, minőségével is lehetnek gondjaink.


Termékpalettánk új tagja, a Melatonin a kémiai altatószerekkel ellentétben egy kipihentebb ébredést biztosíthat. Mindezt biztonsággal, a különböző mellékhatások, illetve a készítményhez való hozzászokás veszélye nélkül.

Aludj el könnyedén, ébredj kipihenten! Az alvási problémákkal küzdők gyakran használnak szintetikus szereket (altatók), pedig valószínűleg számukra is segítség lehetne a szervezetben természetes úton termelődő melatonin mennyiségének kiegészítése. E hormon természetes termelődése a kor előrehaladtával sajnos csökkenhet, emiatt a melatonin pótlása segítséget nyújthat sok esetben az időskori alvászavarok megelőzésében.

A kielégítő mennyiségű, minőségű alvás nagyban hozzájárulhat az immunrendszer megfelelőbb működéséhez, valamint támogatást nyújthat a megfelelő testhőmérséklet és vérnyomás szabályozásához is.


1 db kapszula tartalmaz: 1 mg Melatonin

  • Azoknak, akik alvási problémákkal küszködnek.
  • Azoknak, akik hosszabb, akár több időzónát is érintő utazásra (jet lag) kényszerülnek.
  • Azoknak, akinek betegség miatt lecsökkent a melatonin termelődésük.
  • Anti-aging (öregedés megelőző) kezelések kiegészítő kúrájaként.

Tudtad azt, hogy álmatlanság esetében az emberek jóval gyakrabban nyúlhatnak az akár függőséget is okozó altatókhoz? Ezekből a készítményekből (egyes adatok szerint), a világon naponta akár 40 millió darab tabletta fogyhat!
És azt tudtad, hogy a melatonin nem csak az emberi szervezet számára fontos? A melatonin hatására indulnak el ősszel a vándormadarak útjukra, ez szabályozza az állatok téli bundájának kialakulását, valamint némelyik fajnál a téli álmukat is a melatonin alakítja.

A napi előírt mennyiséget semmiképpen ne lépd túl! A melatonint legjobb lefekvés előtt kb. fél-egy órával bevenni. Mivel a melatonin befolyásolhatja a koncentrálóképességet, bevételét követően a járművezetést, illetve a munkagépek használatát kerülni tanácsos!

Melatonin használata előtt egyeztess kezelőorvosoddal, ha antidepresszánst, esetleg szorongáscsökkentőt, véralvadásgátlót, vagy immunszupresszív gyógyszert, hormonális fogamzásgátlót, vérnyomáscsökkentőt szedsz, autoimmun betegségeben szenvedsz, (pl.: rheumatoid arthritis), diabéteszes, vagy esetleg görcsökkel együttjáró betegséged van. Mivel a melatonin kölcsönhatásba léphet az alkalmazott gyógyszerekkel, csökkentve vagy fokozva azok hatását, annak használatának elkezdése előtt, ajánlott szakemberrel egyeztetni!

Az ajánlott napi adagot ne lépd túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet, és az egészséges életmódot! A termék gyermekek elől elzárva tárolandó! Száraz, hűvös helyen tartandó.

Kapcsolódó cikkek a melatoninról:

* Melatonin treatment attenuates symptoms of acute nicotine withdrawal in humans -Zhdanova IV, Piotrovskaya VR., Pharmacol Biochem Behavior 2000;67:131-5.
** Melatonin – MedlinePlus, A service of the U.S. National Library of Medicine, National Institutes of Health
*** Melatonin and human skin aging - Konrad Kleszczynski and Tobias W. Fischer; Dermato-Endocrinology 4:3, 245–252; July–December 2012

Kedvező ajánlat! Ha ebben a webáruházunkban vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz!

 

- Nyisd meg (vitalitasom.calivita.hu)

- Tedd a termékeket a kosárba. Ha 29.000 forint értékű terméket veszel, kb. 22.000 forintot fogsz fizetni, minden egyéb kötelezettség nélkül.

- Nézd meg a videot a példával.

Adatok
Cikkszám
195
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek