Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Joalis csepp (Nodegen E-vitaminnal) 50ml

Joalis csepp (Nodegen E-vitaminnal) 50ml
Joalis csepp (Nodegen E-vitaminnal) 50ml
6 500 Ft
Részletek

Megnyithatja a pszichocisztákat, illetve javíthatja az általános közérzetet, segíthet az elfojtott érzelmek, negatív tapasztalatok feldolgozásában hatóanyagainak köszönhetően. Az Nodegen egy komplex készítmény, mely segítséget nyújthat a lelki panaszok ellen.

Ez a folyamat általában hosszabb távú hatásokkal bírhat, a problémák javulására körülbelül egy hónap elmúltával lehet számítani. Mindez persze függhet a probléma mértékétől, tartósságától. A Joalis készítmények igen sokoldalú, professzionális megoldást jelenthetnek különféle egyéni problémákra is. 

A Joalis készítmények természetes alapanyagokból készült termékek, melyek az úgynevezett HDTX-technológia alapelvei szerint készültek. A Joalis termékek lényeges összetevői a növények és egyéb aktív alapanyagok. Nem juttathatnak a szervezetbe mesterséges vegyi anyagokat a Joalis termékek, és önmagukban nem távolíthatnak el toxinokat, toxikus anyagokat, csupán olyan információkat szolgáltathatnak a szervezetnek, hogy az önmaga által szabadulhasson meg a különböző toxinoktól. Mindezt a saját természetes, önregeneráló képességeinek a használatával.

Egy üveg tartalma: 50ml (1ml 120ft)

Adagolás: Lásd lentebb

Szállítási idő: 2-3 munkanap (35.000 Forint felett ingyenes)

A készítmény használata:

A Joalis cseppek fogyasztását megelőző, és azt követő minimum 20 percben nem szabad enni, illetve koffein tartalmú italokat (kávét, teát) inni. Érdemes lehet a mentol tartalmú készítményeket fogyasztani.

Egyidejűleg többféle Joalis gyártmányú terméket, valamint vitaminokat is szabad fogyasztani, csak ügyelni érdemes arra, hogy a különböző készítmények bevétele között, legyen minimum 5 percnyi szünet.

A készítményeket ajánlott fokozatosan, növekvő adagokban fogyasztani.

Lehetőség van a bőrre (például ilyen a könyök hajlata, vagy erekkel dúsan fedett helyekre (csukló vagy köldök környékére) rákenni. Száradás után felvihető a következő készítmény.

Esetleg egy pohárnyi (kb. 20-50 ml) vízbe csepegtetve, legalább 1-2 percnyi eltéréssel fogyasztani. De méginkább jó, ha legalább 5 perc szünet van a készítmények fogyasztása között.

  1. héten 1 x 2 csepp, 2. héten 1 x 5 csepp 3. héten 1 x 10 csepp.
  2. Szükség esetén a hatás növelése érdekében 2 x 10 cseppig felemelhetjük a napi adagot, de sok esetben az 1x 10 cseppel történő fogyasztás elegendő és eléri a várt eredményt.

  3. Ne lépje túl a javasolt napi adagolást!

  4. A készítmény nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvos által felírt gyógyszereket sem.

  5. Gyártó: Joalis s.r.o. Orlická 9. 13000 Praha 3. Cseh Köztársaság

  6. Forgalmazó: Body Centrum Hungary Kft 1092 Budapest, Ráday utca 5. 3/2.

 

Fogyasztási korlátozások a termékre: Nem alkalmas fogyasztásra 3 éves kor alatti gyermekek, valamint várandós, szoptatós kismamák részére. A termék nem helyettesítheti az egészséges, változatos táplálkozást! Ne lépjük túl az ajánlott  napi adagolást!

 

Tárolás: Száraz helyen (5-25 C hőmérsékleten) a legjobb a Joalis cseppeket tárolni, gyermekek elől mindig nagyon gondosan elzárva, lehetőség szerint lezárt kupakkal, álló helyzetben. Nap és elektromágneses tér közvetlen hatásainak kitenni nem szabad a terméket. Fogyasztani a Joalis cseppet csak a csomagoláson feltüntetett időpontig szabad.

OÉTI engedélyszám: 1722/2006

Összetevők: víz, etil-alkohol, 10 csepp 1,25 ml tartalmaz: DL-alf-tokoróferil acetát, E vitamin 3 mg bodzabogyó 2,5 mcg, Citromfű 2,5 mcg szegfűszeg 2,5 mcg

Adatok
Árukereső.hu Gyártó
Body Centrum Kft.
Cikkszám
184
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek