Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Joalis csepp (Anxinex B6 vitaminnal) 50ml

Joalis csepp (Anxinex B6 vitaminnal) 50ml
Joalis csepp (Anxinex B6 vitaminnal) 50ml
6 500 Ft
Részletek

Alapvetően az agy corpus striatum részét tehermentesítheti, ezzel együtt hasznos lehet a bélben előforduló káros anyagokat eltávolítani egyéb készítményekkel. (Pl. Col dren) A készítményt széles spektrumú alapvető méregtelenítő terméknek fejlesztették ki.

Ez a folyamat általában hosszabb távú hatásokkal bírhat, a problémák javulására körülbelül egy hónap elmúltával lehet számítani. Mindez persze függhet a probléma mértékétől, tartósságától. A Joalis készítmények igen sokoldalú, professzionális megoldást jelenthetnek különféle egyéni problémákra is. 

A Joalis készítmények természetes alapanyagokból készült termékek, melyek az úgynevezett HDTX-technológia alapelvei szerint készültek. A Joalis termékek lényeges összetevői a növények és egyéb aktív alapanyagok. Nem juttathatnak a szervezetbe mesterséges vegyi anyagokat a Joalis termékek, és önmagukban nem távolíthatnak el toxinokat, toxikus anyagokat, csupán olyan információkat szolgáltathatnak a szervezetnek, hogy az önmaga által szabadulhasson meg a különböző toxinoktól. Mindezt a saját természetes, önregeneráló képességeinek a használatával.

Egy üveg tartalma: 50ml (1ml 120ft)

Adagolás: Lásd lentebb

Szállítási idő: 2-3 munkanap (35.000 Forint felett ingyenes)

A készítmény használata:

A Joalis cseppek fogyasztását megelőző, és azt követő minimum 20 percben nem szabad enni, illetve koffein tartalmú italokat (kávét, teát) inni. Érdemes lehet a mentol tartalmú készítményeket fogyasztani.

Egyidejűleg többféle Joalis gyártmányú terméket, valamint vitaminokat is szabad fogyasztani, csak ügyelni érdemes arra, hogy a különböző készítmények bevétele között, legyen minimum 5 percnyi szünet.

A készítményeket ajánlott fokozatosan, növekvő adagokban fogyasztani.

Lehetőség van a bőrre (például ilyen a könyök hajlata, vagy erekkel dúsan fedett helyekre (csukló vagy köldök környékére) rákenni. Száradás után felvihető a következő készítmény.

Esetleg egy pohárnyi (kb. 20-50 ml) vízbe csepegtetve, legalább 1-2 percnyi eltéréssel fogyasztani. De méginkább jó, ha legalább 5 perc szünet van a készítmények fogyasztása között.

  1. héten 1 x 2 csepp, 2. héten 1 x 5 csepp 3. héten 1 x 10 csepp.
  2. Szükség esetén a hatás növelése érdekében 2 x 10 cseppig felemelhetjük a napi adagot, de sok esetben az 1x 10 cseppel történő fogyasztás elegendő és eléri a várt eredményt.

  3. Ne lépje túl a javasolt napi adagolást!

  4. A készítmény nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvos által felírt gyógyszereket sem.

  5. Gyártó: Joalis s.r.o. Orlická 9. 13000 Praha 3. Cseh Köztársaság

  6. Forgalmazó: Body Centrum Hungary Kft 1092 Budapest, Ráday utca 5. 3/2.

 

Fogyasztási korlátozások a termékre: Nem alkalmas fogyasztásra 3 éves kor alatti gyermekek, valamint várandós, szoptatós kismamák részére. A termék nem helyettesítheti az egészséges, változatos táplálkozást! Ne lépjük túl az ajánlott  napi adagolást!

 

Tárolás: Száraz helyen (5-25 C hőmérsékleten) a legjobb a Joalis cseppeket tárolni, gyermekek elől mindig nagyon gondosan elzárva, lehetőség szerint lezárt kupakkal, álló helyzetben. Nap és elektromágneses tér közvetlen hatásainak kitenni nem szabad a terméket. Fogyasztani a Joalis cseppet csak a csomagoláson feltüntetett időpontig szabad.

OÉTI engedélyszám: 13194/2013

Összetétel: víz, etil-alkohol, 10 csepp 1,25 ml tartalmaz: B6 0,21 mg, citromfű levél 50 mcg, ánizstermés 50 mcg, kislevelű hársvirág 50 mcg, máriatövismag 50 mcg, kerti majoranna hajtás 50 mcg

 

 

 

Adatok
Árukereső.hu Gyártó
Body Centrum Kft.
Cikkszám
183
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek